NLP, Kommunikation & det personliga ledarskapet  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (73.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2018-02-21
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739018

NLP, Kommunikation & det personliga ledarskapet Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-21

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vill du:

* Komma förbi hinder och rädslor?
* Lära dig hur Du kan förstå dig själv och andra?
* Sätta upp mål och nå dem?

NLP är konsten att förstå och påverka andra och används idag av människor över hela världen.

Vad är NLP?
Vad är skillnaden som gör skillnad? Har du någonsin funderat över var det är som gör att vissa människor lyckas med vad de än tar sig för? Eller har du någon gång grubblat över varför du inte kommit dit du hade tänkt dig? Med stor sannolikhet har du gjort det, fast å andra sidan har du någon gång lagt märke till att du kommer hela vägen till målet utan att du ens behövde lägga manken till? Hur kom det sig? Vad var det egentligen vi tänkte, kände och upplevde?
Finns det i själva verket någon skillnad som gör skillnad?

NLP är ett tillvägagångsätt med verktyg och tekniker som är lätta att ta till sig. Dessa verktyg hjälper dig förändra dina tankar och beteenden, snabbt och med bestående resultat.

Du får lära dig utnyttja dina resurser bättre, sätta upp engagerande mål och nå dem. Kommunicera bättre, och förstå andra utifrån ditt syfte. Lägga bort ovanor, komma över hinder och rädslor. Inspirera dig själv och andra att göra nya saker, tänka de tankar varje person helst vill tänka!

Med hjälp av NLP kan du få tillgång till praktiska färdigheter som används bland annat av framstående kommunikatörer eftersom utmärkt kommunikation ligger till grund för skapandet av resultat. NLP-tekniker har visat sig vara ovärderliga för såväl personlig utveckling som professionellt mästerskap. Den här grundläggande ljudboken tillhandahåller verktyg som kan hjälpa dig att förändra det du önskar i din tillvaro, vilket i sin tur leder till att du kan uppnå det du vill.

När du vässar din förmåga att kommunicera ökar du din effektivitet samt förbättrar ditt ledarskap och dina resultat. När du lär dig hur kommunikation fungerar, och beslutar dig för att utveckla din kommunikation, så kommer du att märka skillnad. Din förmåga att förstå andra och påverka andra utvecklas och blir bättre.

Detta säger andra om boken

"Detta är en fantastisk bok om personlig utveckling och hur vi kan må bättre och när det känns som jobbigast. Hur vi kan byta vårt tillstånd och göra saker som tar oss framåt i mot uppsatta mål. En aha upplevelse."

"En perfekt bok för dig och din personliga utveckling. Här får du svar på hur vi kommunicerar med varandra, hur du sätter mål och når dom och hur du leder dig själv. Skillnaden som gör skillnaden helt enkelt!"

"Detta är en bok som jag skulle vilja rekomendera alla att läsa. En bok med många verktyg hur vi kan styra våra tankar och ta oss dit vi vill :-). Som en hjälp på väg mot rätt mål."

Och ja, du kan faktiskt lära dig att styra ditt medvetande och skapa helt nya resultat och vara bäst när det gäller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av NLP, Kommunikation & det personliga ledarskapet . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet
    -, 17 oktober 2022

    Låter ju väldigt enkelt och ska man lita på boken så är det enkelt. Sträck på dig, tänk rätt och du är lycklig. Gillar tankesättet om att vara följsam och uppmärksam på hur den du ska kommunicera med tar in information bäst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Gyllensvan