Självkänsla - vägled hypnos för inre styrka (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindful meditations (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2017-11-29
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739094

Självkänsla - vägled hypnos för inre styrka Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-29

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Självkänlsa - inre styrka

Självkänsla är den grundinställning vi har till oss själva. Att uppleva oss älskade, sedda och accepterade precis så son vi är anses vara viktiga faktorer för att utveckla en trygg och sund självkänsla. Självkänsla handlar om vad vi tycker om oss själva, hur nöjda, stolta och accepterande vi är gentemot oss själva vad gäller vår person.

Med en låg självkänsla blir vi mer sårbara för yttre omständigheter och har vi även en så kallad prestationsbaserad självkänsla som påverkas just av hur vi presterar och vad dessa prestationer får för erkännande av andra.

När vi tränar vår självkänsla får vi mer tilltro till oss själva och kan uppleva mer säkerhet och trygghet. Vi vågar stå upp för oss själva och för vad vi tror på. Självkänslan är om en muskel och när den tränas stärks även vår inre styrka och tro på vår förmåga. Och i och med det vågar vi pröva nya saker och utmana oss själva.

Den här korta effektiva övningen kommer stärka din självkänsla. Lyssna gärna på den efter du lyssnat på mental avslappning. För bästa effekt lyssna på den här inspelningen dagligen under 21 dagar, sedan varannan dag i 21 dagar och sedan närhelst du behöver. Du kan med fördel kombinera denna med någon av våra andra inspelningar tex Fokus och framgång. för mer info besök www.camillagyllensvan.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Gyllensvan