Sov gott- djup och rofull sömn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (11.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
MIndful Meditation (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2017-11-22
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739100

Sov gott- djup och rofull sömn Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-22

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sov gott- djup och rofull sömn.

Den här vägledda avslappningen hjälper dig att slappna av och somna. Genom avslappningen blir din sömn lugn och rofull och du vaknar utvilad med ny energi. Den här Guidade meditationen hjälper dig att slappna av och komma till ro. Den här avslappningen kan hjälpa dig att släppa de spänningar du kanske bär på genom att slappna av i kroppen och slappna av.

När du lyssnar till den här avslappningen regelbundet kommer du uppleva att du har lättare att somna om allteftersom du lyssnar till den inspelningen. och att du kommer somna snabbare för var gång du lyssn ar på den. Du kan också märka att efter regelbunden användning hur din sömnkvalite förbättrats.
Vi rekommenderar att du lyssn ar till den här insprlningen minst 21 dagar i en följd och sedan fortsätt alyssna regelbundet. Du kan medfördel lysnna till någon annan av Mindful meditation böckerna för ökad livskvalitet och utveckling.

Att ha svårt att sova, att somna eller att vara vaken under natten är ett vanligt problem. Genom att träna på att slappna av kan du hjälpa dig själv. Långvariga sömnproblem skall alltid utredas av läkare och den här inspelningen är ett komplement och hjälpmedel till att somna och sova

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon är utbildad i KBT , ACT och mindfulness. Samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. För mer info besök www.camillagyllensvan.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sov gott- djup och rofull sömn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Somnar varje gång!
    Sara, 25 januari 2024

    Vet inte hur slutet är, för jag somnar när jag lyssnar - och sover gott hela natten ¿

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Gyllensvan