NLP Kommunikation & det personliga ledarskapet : - träna din hjärna att var (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2017-11-17
Upplaga
1
Förlag
Mindboozt Publications
Dimensioner
185 x 185 x 10 mm
Vikt
230 g
Komponenter
Paperback
SAB
Qbab
ISBN
9789188739292

NLP Kommunikation & det personliga ledarskapet : - träna din hjärna att var

- träna din hjärna att vara bäst när det gäller

Häftad,  Svenska, 2017-11-17
171
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är NLP? Vad är skillnaden som gör skillnad?

Har du någonsin funderat över var det är som gör att vissa människor lyckas med vad de än tar sig för? Eller har du någon gång grubblat över varför du inte kommit dit du hade tänkt dig?

Med stor sannolikhet har du gjort det, fast å andra sidan har du någon gång lagt märke till att du kommer hela vägen till målet utan att du ens behövde lägga manken till? Hur kom det sig? Vad var det egentligen vi tänkte, kände och upplevde? Finns det i själva verket någon skillnad som gör skillnad?

NLP är ett tillvägagångssätt med verktyg och tekniker som är lätta att ta till sig. Dessa verktyg hjälper dig förändra dina tankar och beteenden, snabbt och med bestående resultat. Du får lära dig utnyttja dina resurser bättre, sätta upp engagerande mål och nå dem. Kommunicera bättre, och förstå andra utifrån ditt syfte. Lägga bort ovanor, komma över hinder och rädslor. Inspirera dig själv och andra att göra nya saker, tänka de tankar varje person helst vill tänka!

Med hjälp av NLP kan du få tillgång till praktiska färdigheter som används bland annat av framstående kommunikatörer eftersom utmärkt kommunikation ligger till grund för skapandet av resultat. NLP-tekniker har visat sig vara ovärderliga för såväl personlig utveckling som professionellt mästerskap. Den här grundläggande boken tillhandahåller verktyg som kan hjälpa dig att förändra det du önskar i din tillvaro, vilket i sin tur leder till att du kan uppnå det du vill.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. NLP Kommunikation & det personliga ledarskapet : - träna din hjärna att var
  2. +
  3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Gyllensvan