Mental vila 2 (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (6.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mental träning (del 4)
Inläsare
Freddie Roth
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739339

Mental vila 2 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-06-01

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
På din egna mentala plats, lär du dig att själv skapa det tillstånd du vill ha och du kan själv bestämma de bilder och tankar som du vill ska påverka dig. Du får kontroll över ett tillstånd - ditt önskade tillstånd som du bär med dig resten av dagen.

Det finns många användningsområden för din mentala plats. vila och återhämtning, utveckla din självbild, självförtroendeträning, öka motivationen, programmera in målbilder, utveckla koncentration och kreativitet. Möjligheterna är oändliga och den enda som bestämmer hur mycket du vill utvecklas och inom vilket område - är du själv!

Det här programmet kan du med fördel lyssna på i 10 dagar efter dessa dagar har du fullgjort den mentala grundträningen och kan fortsätta Vidare till nästa del i serien Mental Träning

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att utbilda sig inom personlig utveckling och hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Freddie Roth