Tips från coachen - Val och beslut (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (11.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tips från coachen 1 (del 6)
Inläsare
Johan Ohlsson
Utgivningsdatum
2019-02-02
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739797

Tips från coachen - Val och beslut Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-02-02

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Johan arbetar dagligen med att människor ska ha ett bättre liv och nå sina mål, att få ge värde och bidra på deras resa till framgång är något Johan sätter stor ära till. I denna del får du lära dig mer om val och beslut, och hur du med hjälp av dem kan nå dina mål.

Du väljer själv hur du ska må! Visste du att du väljer hur du känner dig och du styr själv över vad som händer i kroppen, samt hur du förhåller dig till den yttre världen.

Johans bakgrund kommer dels från att arbeta med att coacha människor till att under många år arbeta som egenföretagare inom byggbranchen. Idag arbetar Johan med att hålla utbildningar inom kommunikation runt om i världen och han lever sin dröm med bas i Grekland. Fast det har inte alltid varit så lätt, i Johans kapitel får du ta del av hans egna resa samt de utmaningar han har stött på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Ohlsson

  • Amineh, inte större än en kalasjnikov

    Amineh Kakabaveh, Johan Ohlsson

    Amineh, inte större än en Kalasjnikov är Amineh Kakabavehs häpnadsväckande livsberättelse. För journalisten och författaren Johan Ohlson har hon berättat om sitt liv från barndomens fattigdom i Iran till de senaste årens feministiska, progressiva ...

  • Tips från coachen: Upptäck din inre potential

    Camilla Gyllensvan, Lina Molander, Madeleine Magnusson, Johan Ohlsson, Freddie Roth

    Tips från Coachen #1 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss. Tips från coachen är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta ...