Den pragmatiske idealisten : om entreprenörens spelplan och vinnande strate (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2018-04-10
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
236 x 156 x 15 mm
Vikt
272 g
SAB
Qba
ISBN
9789188743015
Den pragmatiske idealisten : om entreprenörens spelplan och vinnande strate (häftad)

Den pragmatiske idealisten : om entreprenörens spelplan och vinnande strate

Häftad Svenska, 2018-04-10
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den pragmatiske idealisten är en inspirerande och tankeväckande bok om entreprenörskap, om hur du som entreprenör måste tänka och agera för att skapa uthålliga ekonomiska värden för ditt företag.

Magnus Ståhlberg har med sina dryga 20 års erfarenhet av entreprenörskap byggt upp flera internationella it- och teknikföretag. Sedan 2014 agerar han, med utgångspunkt från Göteborg, som investerare i entreprenörsföretag och konsult till företag i förändring.

Alla entreprenörer ställs i grunden inför samma utmaningar. För att lyckas gäller det att greppa den spelplan man agerar på och där synliggöra sin närvaro. I boken delar Magnus Ståhlberg med sig av avgörande insikter och erfarenheter från en varierad och tidvis dramatisk entreprenörsresa.

"Mycket tänkvärt och träffsäkert om entreprenörskapets inre väsen och de utmaningar som alla företagsbyggare ställs inför. Det är en både underhållande och nyttig bok för entreprenörer." (Björn Österlund, styrelsearbetare och f.d. medarbetare på SEB Venture Capital)

"En mycket bra bok! Den ger en unik inblick i livet som entreprenör och konkreta tips på hur du kan hantera olika svårigheter eller vad du bör tänka på i företagets olika utvecklingsskeden. Läs den!" (Peter Grönvall, entreprenör, medgrundare av Ridderheims)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den pragmatiske idealisten : om entreprenörens spelplan och vinnande strate
  2. +
  3. Ledarskapets Faktor Z : gör det enkelt att leda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskapets Faktor Z : gör det enkelt att leda av Tommy Falonius (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Ståhlberg