Goda affärer : Vägen till en hållbar verksamhet (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2018-05-22
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lövgren, Nette (form)
Dimensioner
205 x 155 x 12 mm
Vikt
274 g
SAB
Qcb
ISBN
9789188743039
Goda affärer : Vägen till en hållbar verksamhet (häftad)

Goda affärer : Vägen till en hållbar verksamhet

Häftad,  Svenska, 2018-05-22

Slutsåld

Företagande + hållbarhet = goda affärer. Det är en insikt som alla tjänar på. Hållbart företagande handlar både om att vara långsiktigt lönsam och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Att tänka och agera mer ansvarsfullt skapar förutsättningar för ett starkare varumärke och stärkt konkurrenskraft. Det kan även öppna dörren för nya affärsmöjligheter och minimera risker och sårbarhet.

Goda affärer är skriven för alla som vill dra nytta av de fördelar som ett hållbart företagande innebär. Boken förklarar, inspirerar och vägleder. Den både skapar förståelse och visar steg för steg hur man praktiskt kan integrera ett hållbart förhållningssätt i de normala affärsprocesserna.

Monika Engman är civilingenjören som genom sitt coachande förhållningssätt hjälper verksamheter att göra förändringar som håller i längden. Monika har mer än 15 års erfarenhet som konsult och driver sedan några år tillbaka eget konsultföretag där nytänkande och långsiktighet är ledord i det förändringsarbete som behövs för en positiv utveckling i samhället.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »