Liverpool Football Club : You'll Never Walk Alone (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2018-07-25
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Linderoth, Jimmy (form)
Dimensioner
255 x 175 x 20 mm
Vikt
661 g
SAB
Rbbaa
ISBN
9789188743060
Liverpool Football Club : You'll Never Walk Alone (inbunden)

Liverpool Football Club : You'll Never Walk Alone

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-07-25

Slutsåld

You'll Never Walk Alone

Få fotbollsklubbar i världen är lika kända och älskade som legendariska Liverpool Football Club. Klubbens enorma framgångar under 1970- och 80-talen gav en stor och hängiven supporterskara, passionerat trogen sitt lag i med- och motgång. Klubbens unika gemenskap symboliseras av den välkända hymnen You'll Never Walk Alone .

Denna bok är en renodlad hyllning till Liverpool Football Club som bor även i författaren Björn Melins hjärta. Boken inleds med en historik som belyser de viktigaste milstolparna i klubbens historia, däribland katastrofen i Hillsborough och bakgrunden till den frostiga relationen till Manchester. Största delen av boken utgörs av intervjuer och porträtt av legendariska spelare som Roy Evans, Sander Westerveld, Phil Neal, Stig Inge Bjørnebye och Glenn Hysén som alla berättar personligt om sina minnen och generöst delar med sig av anekdoter från livet på och utanför planen. Allt kryddat med kuriosa om lagtröjor, sångtexter och olika topplistor oumbärligt för den sanna Liverpoolsupporten.

Björn Melin beskriver sig själv som diversearbetare inom kommunikation. De senaste åren har han arbetat med allt från politisk kommunikation till projektledning och utredningsuppdrag. Han gav 2015 ut boken Om tränarrollen och ledarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Liverpool Football Club : You'll Never Walk Alone. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig och bra bok för reds fans.
  Tony Jibbefors, 19 oktober 2018

  Intressant och bra bok för hardcore och nybörjare reds fansen.
  Hade kunnat varit lite längre och utvecklande då jag läste ut den på väldigt kort tid.

 2. Suverän bok
  Frisse Frison (Stockholm), 22 augusti 2018

  Initierad, personlig och känslostark. Ger nya kunskaper även till en sedan sjuttiotalet förhärdad "poolare". En bok att återkomma till och som förtjänar en hedersplats i bokhyllan 💖

 3. YNWA
  Mattias Flygare, 31 juli 2018

  Mycket intressant och lättläst. Intressant att läsa om historia, spelarintervjuer m.m
  Rekommenderas varmt till alla er som följer Liverpool FC YNWA.

 4. Y.N.W.A.
  Christer Karlsson, 30 juli 2018

  Äntligen en bok om världens bästa och vackraste fotollsklubb på svenska. Mycket bra bok som får med allt det viktigaste om våran fina klubb, från förr till nutid ...

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Björn Melin