Fuck balance : gilla läget och må bättre (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2018-04-27
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
20 x 143 x 15 mm
Vikt
282 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188743077
Fuck balance : gilla läget och må bättre (häftad)

Fuck balance : gilla läget och må bättre

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-04-27
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Gilla läget och må bättre!

Tänk om vi ändå hade lyckats uppnå balans i livet. En harmonisk avvägning mellan jobb och fritid, familj och vänner, träning och vila, då ja vad? I Fuck Balance uppmanas vi att lägga ner vår hopplösa strävan efter balans för att istället fokusera på att stärka vår resiliens, det vill säga vår förmåga att återhämta oss efter de utmaningar, förändringar och den stress som livet ofrånkomligen innehåller.

Det handlar om att med hjälp av mindfulness och acceptans hantera livets vinglighet och må bra på vägen. För mindfulness är så mycket mer än stresshantering, det är ett sätt att stärka och utveckla hjärnan så att vi blir mer medvetna om vad vi egentligen tänker och känner och därmed får större utrymme att välja hur vi vill reagera i varje given situation. Med hjälp av konkreta exempel och praktiska övningar i till exempel andning och avslappning gör Fuck Balance oss bättre rustade när livet utmanar, så att vi hittar kraften att uppskatta livet som det är, istället för att drömma om hur det skulle kunna vara om bara.

 

Helena Eriksson Grönbek har 15 års erfarenhet av ledarutveckling, medarbetarskap och teamutveckling. Hon coachar också ledare och medarbetare, ofta med ledord som hållbarhet, fokus, resiliens och mindfulness. Helena är passionerat intresserad av hur vårt intellekt och våra känslor påverkar såväl arbets- som privatliv.

Kersti Hilding Hansen arbetar som frilansjournalist och skriver framför allt om relationer och personlig utveckling. Kersti brinner för att sprida kunskap om ämnen som skapar möjlighet för läsare att fördjupa kontakten med sig själv och andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fuck balance : gilla läget och må bättre
 2. +
 3. Friskt jobbat : om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Friskt jobbat : om stress, livsbalans och hållb... av Ninni Länsberg (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fuck balance : gilla läget och må bättre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Härligt befriande
  Villivonkansbooks, 27 augusti 2018

  I Fuck balance uppmanas vi att lägga ner vår hopplösa strävan efter balans för att istället fokusera på att stärka vår resilens, dvs vår förmåga att återhämta oss efter utmaningar, förändringar och den stress som livet ger.
  🐴
  Fuck balance är en härligt befriande bok. I alla andra böcker ska man jobba med sig själv för att hela tiden bli bättre, medans i denna ska vi jobba med oss själva för att gilla läget och vara bättre utrustade när livet utmanar. Det gillar jag! Fastnade h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Go with your flow

  Kersti Hilding Hansen

  Go With Your Flow! Denna stund är din! Koppla av, fokusera på dig själv, njut och ha roligt! I detta härliga och vackra bookazine hittar du massor av engagerande och spännande läsning som både ger inspiration och bidrar till eftertanke. Det är bar...