Själen är ett verb : konsten att ha en god relation till dig själv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2018-04-09
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743091

Själen är ett verb : konsten att ha en god relation till dig själv Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-04-09

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vad vill du med ditt liv? Vad är verkligen meningsfullt? Hur kan du utforma ditt liv så att du ångrar så lite som möjligt? I Själen är ett verb ställer Philip Bäckmo de stora existentiella frågorna som handlar om hur vi ska leva för att leva väl.

Genom att omväxlande prata med stora tänkare som Friedrich Nietzsche, Bertrand Russell och Albert Camus och göra nedslag i sin egen vardag och möten med klienter i psykoterapi, beskriver Philip Bäckmo hur du kan förbättra och fördjupa din relation till dig själv genom att fokusera på bokens fyra huvudområden: självkännedom, självomsorg, lojalitet med dig själv och kontakt med ditt inre djup.

Om du, som i det klassiska tankeexperimentet, skulle tvingas leva ditt liv flera gånger utan att kunna ändra något, skulle du då lägga så mycket tid på den där halvtaskiga tv-serien? Skulle du fortsätta på jobbet som du tänkt lämna så länge? Philip Bäckmo lyfter existentiella övningar som denna för att skärpa vår syn på livet som det är, och sätta det i ett nytt ljus vilket paradoxalt nog ger en ökad medvetenhet om att vi faktiskt bara har detta liv och att det är upp till oss att förvalta det så väl vi kan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Själen är ett verb : konsten att ha en god relation till dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kraftfull!
    -, 14 april 2021

    Kan ge dig insikt och kraft till verklig förändring! Omvälvande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Philip Bäckmo