Handbok i inredning och styling (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2019-03-21
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Illustratör/Fotograf
Mia Olofsson
Dimensioner
256 x 196 x 25 mm
Vikt
970 g
ISBN
9789188743121
Handbok i inredning och styling (inbunden)

Handbok i inredning och styling

(31 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-03-21
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Inredarnas hemliga knep!

Idag kan vi mer än någonsin tidigare om inredning och design. Eller rättare sagt: vi vet väldigt mycket om prylar, möbler och trender. Samtidigt har många dålig koll på de grundläggande principerna inom inredning och styling. Trots att vi spenderar alltmer pengar på inredning och på att renovera hemma är det förvånande få som är nöjda och tycker sig få till helheten. Hur ska man egentligen bära sig åt för att skapa ett välfungerande och harmoniskt hem?

Frida Ramstedt tycker det är dags att vi börjar fundera mer på hur och inte bara vad vi ska styla med. I Handbok i inredning presenterar hon en verktygslåda av tankeredskap som hjälper dig att se på inredning och styling med nya ögon, så att du skapa ett hem som just du trivs i. Den här inredningsboken innehåller inga glossiga foton på stylade miljöer. Den bjuder istället på pedagogiska förklaringar, i text och tecknade illustrationer, av stylisternas hemliga knep och grundläggande tumregler som alla kan ha glädje och nytta av, oavsett stil och smak. Se den som en notbok fylld av melodier och ackord som hjälper dig att komponera ett mer harmoniskt och hemtrevligt hem.

Om författaren: Frida Ramstedt är kvinnan bakom Trendenser.se en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren, bland annat vann hon utmärkelsen Årets inredningsblogg i Elle Decoration Award 2016. Frida är också en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok i inredning och styling
 2. +
 3. Stora stylingboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora stylingboken av Matilda Appelberg (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Handbok i inredning och styling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Både fin och praktisk
  Anonym, 9 maj 2019

  Väldigt fin och informativ bok som kan hjälpa till att lösa både små och stora inredningsproblem därhemma. Denna bok kan man ha nytta av under hela livet!

 2. Äntligen!
  Katarina, 10 april 2019

  Precis vad jag behövde när jag skulle börja inreda min nya egna lägenhet! Enkel, pedagogisk och flera mycket användbara råd och tips!

 3. Mycket användbar!
  ALJ, 5 april 2019

  Det bästa av det mesta när man planerar en förändring av sitt hem.
  Jag känner mig tryggare i mina beslut!

 4. En kokbok om inredning
  Sara Zetterström, 3 april 2019

  Det här är boken som reducerat ner varenda inredningssås till en fullkomlig smakexplosion. Steg för steg-recept som passerar varje obegriplig term till en glasklar anrättning av färgsättning, belysning och trivsel. Även den tunnaste kunskapsnivå reds till ett övergripande "know how". Kort och gott översätter Frida Ramstedt inredarnas köksfranska (läs: magkänsla) till flytande svenska med handgripliga förhållningssätt, något som jag som inredare själv haft svårt att konkretisera. Imponerande!

 5. Informativ och lärorik
  Sara Thoresson, 3 april 2019

  Med handfasta tips och bra tecknade exempel är detta en bok man använda vilken stil man än har hemma. Kan läsas från pärm till pärm eller användas som uppslagsverk.

 6. Såå bra!
  Mallan, 30 mars 2019

  Mycket bra information och knep som presenterats på ett snyggt och pedagogiskt sätt. Vill direkt börja fixa och flytta om saker i mitt hem.

 7. Precis vad jag var ute efter
  Linnea, 26 mars 2019

  Full av praktiska illustrationer och lättlästa förklaringar. Gå grundligt igenom alla delar av rummet. Precis den boken jag hoppades på när jag köpte den. Att den är utan foton och att allt är i svartvitt är dess styrka, illustrationerna är supertydliga. Köp!

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Handbok i inredning och styling