Klockor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2018-10-05
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Engblom, Mikael (form)
Dimensioner
230 x 170 x 15 mm
Vikt
602 g
SAB
Pelk
ISBN
9789188743138
Klockor (inbunden)

Klockor

(5 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-10-05

Slutsåld

Ett klockrent urval armbandsur

I Klockor får både inbitna klocknördar och nyblivna klockentusiaster och samlare nästan all info de behöver om olika märken och modeller, om specifika kultklockor, armbandsurets historia och om hur man bäst tar hand om sin klocka. I boken presenteras både klassiska och mer oväntade modeller, prisvärda såväl som dyrare armbandsur, men fokus ligger inte på de lyxigaste uren. Du får tips på vad du ska tänka på när du köper din klocka, liksom vilka fällor och fallgropar du ska akta dig för och vilka armbandsur du faktiskt inte ska samla på.

Boken vänder sig till dig som har klockor som hobby, oavsett om du precis har börjat intressera dig för armbandsur eller har samlat ett tag. Författaren Thomas Denke, en av grundarna till Klocksnack.se, har skrivit en inspirerande och översiktlig bok om klockornas spännande och komplicerade värld.

I en avslutande utförlig ordlista förklaras tungvrickande termer som tourbillon och foudroyante, och vi får lära oss att när det kommer till klockor är en komplikation inte något att oroa sig för.

Om författaren: Thomas Denke är medgrundare till Klocksnack.se, Skandinaviens största klockcommunity, och en av programledarna i podden Watchout Klockpodden. Thomas har tagit sig igenom den mest intensiva fasen av klocknörderiet och fokuserar nu istället på en liten samling obskyra och billiga vintageklockor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »