Massor av pocketfynd
Du kommer aldrig att bli nåt : Framgången finns inom dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-04
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lindqvist, Patrik (form)
ISBN
9789188743169
Du kommer aldrig att bli nåt : Framgången finns inom dig (häftad)

Du kommer aldrig att bli nåt : Framgången finns inom dig

Häftad Svenska, 2018-10-04
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Från uträknad till inflytelserik influencer

Michael Saliba startade #LinkedInSalibaChallenge på LinkedIn för att uppmana folk att hjälpa andra att få jobb. På mindre än ett år byggde han sitt nätverk från 30 till 30 000 kontakter. I dagsläget har initiativet lett till att över 350 människor fått nytt jobb.

Michael har själv fått kämpa för att lyckas. Vägen till framgångsrik influencer och efterfrågad mentor, föreläsare och inspiratör har varken varit enkel eller rak. Du kommer aldrig att bli nåt fick han höra mer än en gång under de trassliga ungdomsåren, men en vistelse på ett kloster i Jerusalem blev en vändpunkt.

I den här boken berättar Michael öppenhjärtigt och inspirerande om avgörande händelser i sitt liv, det koncept som han kallar MO-RE-VA (motivation, results, values) och han delar med sig av råd kring nätverkande och entreprenörskap. Michael vill göra skillnad i människors liv och vara en bidragande orsak till att andra mår bättre. Han vill få fler människor att tro på sig själva och följa sina mål, att inte låta sig hindras av negativa människor och omständigheter.

Michael Saliba har en bakgrund som säljare och säljchef och är idag mentor, föreläsare, inspiratör och entreprenör. Han är skaparen av #LinkedInSalibaChallenge och en av Sveriges största influencers.
Visa hela texten

Bloggat om Du kommer aldrig att bli nåt : Framgången...