All business is show business: Spelregler för den kreativa eran (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-09-04
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Wohlfahrt, Elsa (form) / Aspenstrand, Josefine (form)
Dimensioner
226 x 171 x 17 mm
Vikt
473 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188743176
All business is show business: Spelregler för den kreativa eran (inbunden)

All business is show business: Spelregler för den kreativa eran

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2018-09-04

Slutsåld

En ledningsfilosofi från underhållningsvärldens innersta kretsar

Kreativitet är idag den mest kritiska resursen i en verksamhet och den största drivkraften för medarbetaren. Men hur leder man på bästa sätt kreativa människor, projekt och processer?

Personligt och underhållande delar Martin Österdahl med sig av insikter och anekdoter från 25 år i underhållningsbranschen. De värden och modeller som man där jobbar utifrån har han omvandlat till 12 universella spelregler för den kreativa eran.

Följ med in i en värld av musikstudios och tv-program, etableringen av företag som Metro och ZTV samt komplexa projekt som Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Lär dig hur du med känslor, tillit och mod etablerar basen för enastående resultat, tar kontrollen över er berättelse och står bättre rustad att möta den nya tidens utmaningar.

Martin Österdahl är författare och föreläsare med en bakgrund i MTG, som programdirektör på SVT och exekutiv producent för Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Han blev utnämnd till Årets Projektledare 2013, är flerfaldigt belönad med tv-priset Kristallen och vinnare av priset för Europas bästa underhållning, Rose d Or, 2016.

 

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Österdahl