Praktisk affärsekonomi : för chefer och entreprenörer (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2018-09-14
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Larsson, Björn (form) / Grahn, Catharina (form)
Dimensioner
205 x 160 x 15 mm
Vikt
349 g
SAB
Qb
ISBN
9789188743206
Praktisk affärsekonomi : för chefer och entreprenörer (häftad)

Praktisk affärsekonomi : för chefer och entreprenörer

Häftad Svenska, 2018-09-14
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Är du chef eller entreprenör? Har du ett ekonomiskt ansvar i ditt arbete?

Oavsett bakgrund, erfarenheter och roll förväntas du dagligen ta beslut som påverkar företagets kort- och långsiktiga ekonomi. Med en större kunskap inom affärsekonomi, och hur du kan använda de ekonomiska verktygen, står du bättre rustad att förstå verksamheten och fatta rätt beslut i varje situation.

Praktisk affärsekonomiger dig de kunskaper, metoder, råd och verktyg som du behöver för att förbättra verksamhetens lönsamhet. Lär dig förstå företagets balans- och resultaträkning, betydelsen av en väl genomtänkt budget och rätt urval av nyckeltal. Få grepp om lönsamhets- och resultatplanering, investeringskalkyler, kapitalbindning, kassaflöde och mycket annat.

Jeanette Berggård är ekonom med över tjugo års erfarenhet och driver företaget Enklare-gruppen AB med inriktning på ekonomi, projektledning och lönsamhetsutveckling. Hon är en uppskattad utbildare inom ekonomi och lönsamhetsutveckling och har tidigare skrivit bl.a. läroboken Företagsekonomi: från begrepp till beslut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Praktisk affärsekonomi : för chefer och entreprenörer
 2. +
 3. Jobba praktiskt med organisatorisk och social arbetsmiljö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jobba praktiskt med organisatorisk och social a... av Carin Hedström (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeanette Berggård

 • Företagsekonomi : från begrepp till beslut övningar/facit

  Jeanette Berggård

  Till faktaboken hör en uppgiftsbok med uppgifter och praktikfall samt ett facit med utförliga lösningar. I denna sjunde upplaga har uppdateringar gjorts för att anpassa fakta och uppgifter till att i större omfattning även behandla tjänsteföretag....

 • Företagsekonomi : från begrepp till beslut

  Jeanette Berggård

  Företagsekonomi - från begrepp till beslut är ett läromedel för studier i grundläggande företagsekonomi. Boken är indelad i fyra olika block; Företag och samhälle, Marknad och organisation, Styrning och kalkylering samt Redovisning och ekonomisk a...