Så kan du bli rik på bitcoin : den kompletta snabbguiden till att investera (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2018-09-27
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
210 x 155 x 10 mm
Vikt
324 g
SAB
Qaea
ISBN
9789188743220

Så kan du bli rik på bitcoin : den kompletta snabbguiden till att investera

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-09-27

Slutsåld

Boken för dig som vill maxa dina möjligheter att tjäna pengar på kryptovalutor

Det pågår en revolution inom det ekonomiska systemet. På bara några år har intresset för bitcoin och andra kryptovalutor ökat lavinartat. Det finns i dag över 1 500 olika coins och tokens samt en mängd handelsplatser. Men vad är egentligen kryptovalutor, hur kan du tjäna pengar på dem och vad behöver du tänka på?

Den här boken ger dig massor av matnyttig information och handfasta tips för att komma igång. Förstå hur en kryptovaluta fungerar och vad blockkedjetekniken handlar om. Få koll på begrepp som mining, ICO och hodl. Hitta rätt kryptovaluta, börs och köpläge. Och lär dig att analysera marknaden, investera smart och undvika fällorna.Dessutom får du tips om hur du deklarerar och redovisar dina kryptovinster.

I boken intervjuas Eric Wall, kryptovalutaexpert på fintechbolaget Cinnober, Joakim Bornold, sparekonom på nätmäklaren Nordnet, och Christian Ander, grundare av den svenska bitcoinväxlaren Btcx.

Totte Löfström och Christian Ploog har bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans arbetar de med att starta upp Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor. Christian är journalist med erfarenhet från bland annat Aftonbladet, Sveriges Radio och Nyheter24. Totte Löfström är i grunden retoriker och har under flera år arbetat som debattchef på Nyheter24.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Så kan du bli rik på bitcoin : den kompletta snabbguiden till att investera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Recension av "Så kan du bli rik på Bitcoin".
  Gunnar Nordlund, 27 oktober 2020

  Jag tycker boken är bra. Författarna har verkligen ansträngt sig för att att vara så konkreta som det nu går i det här ämnet. Avsnittet om hur man deklarerar sina kryptovalutaaffärer är bra och välbehövligt eftersom skattefrågan är känslig men ändå ack så viktig. Ordlistan som kommer mot slutet är något som underlättar när man läser eller har läst boken.

 2. Informationsrik guide!
  Christer Andersson (Stockholm), 21 oktober 2018

  En informationsrik guide för folk som vill börja komma igång med kryptovalutor.
  Jag gillar det faktum att de går igenom hur man deklarer samt redovisar sina kryptovinster, flertals som tenderar åt att ignorera den delen och allt fler människor hoppar in i krypto i tron av att det bara kan ta ut sina pengar utan konsekvenser.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Konsten att övertyga

  Totte Löfström, Lisa Aggeborn

  Konsten att övertyga är skriven för att ge dig fantastiska, roliga och smarta tips om hur du kan kommunicera bättre både privat och i arbetslivet - och ärligt talat, för att du ska få som du vill mycket oftare. Här är en del av vad du får lära dig...