Nya Belysningsboken : Så ljussätter du utomhus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2018-09-13
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Stahre Krupa, Maria (form) / Roziewicz, Szymon (foto)
Dimensioner
288 x 252 x 18 mm
Vikt
924 g
SAB
Pcf
ISBN
9789188743244
Nya Belysningsboken : Så ljussätter du utomhus (inbunden)

Nya Belysningsboken : Så ljussätter du utomhus

Inbunden,  Svenska, 2018-09-13

Slutsåld

Hur vi ljussätter trädgården, entrén och husfasaden har stor betydelse för helhetsintrycket det vet vi. Men i takt med att intresset för utebelysning ökar inser också alltfler att det inte är så lätt att få till det så att resultatet blir som man har tänkt sig. Det finns en mängd faktorer att ta hänsyn till: placering av ljuskällor, ljusstyrka och ljustemperatur är några av dem.

I Nya belysningsboken Så ljussätter du utomhus får du all information och inspiration du behöver för att få till en ljussättning som passar just dina behov. I anslutning till varje presenterad miljö i boken finns en utförlig förklaring med illustrationer som visar hur ljussättningen har gjorts. I slutet av boken presenteras en rad teman, till exempel varmt och kallt ljus, förändra, förvränga, förstärka med hjälp av ljus och olika typer av armaturer och ljuskällor.

I denna reviderade utgåva presenteras ett nytt sortiment armaturer och uppdaterade avsnitt om miljö och energi.

Torbjörn Eliasson är en internationellt uppmärksammad ljusdesigner som ofta anlitas för uppdrag i både privata och offentliga miljöer. Torbjörn har länge varit engagerad i det internationellt erkända ljusevenemanget Lights in Alingsås. Han har också haft ett nära samarbete med Ikea i ljusfrågor och har formgivit flera av deras armaturer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »