Mer än hjärna! : jobba smart och må bra (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2018-08-22
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Illustratör/Fotograf
Benny Mårtensson
Dimensioner
189 x 115 x 10 mm
Vikt
116 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188743251
Mer än hjärna! : jobba smart och må bra (pocket)

Mer än hjärna! : jobba smart och må bra

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2018-08-22
69
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vi är många som försöker lägga ett omöjligt pussel. Vi vill prestera optimalt på jobbet, ha en rik fritid, tid med barnen och dessutom förverkliga oss själva. Skiljelinjen mellan arbete och fritid suddas ut och tekniken gör det möjligt att arbeta gränslöst, såväl tids- som rumsmässigt. Följden blir lätt att vi jobbar mer och mer och tror att det är effektivt. Sanningen är istället den att de mest effektiva människorna jobbar mindre än genomsnittet. De har dessutom en meningsfull fritid och prioriterar socialt umgänge i högre grad. Du behöver inte välja, du kan få både och! Neurologisk forskning visar att vår prestationsförmåga påverkas negativt av multitasking och ständig uppkoppling.

I Mer än hjärna! förklarar Anna Zetterberg utifrån hur den mänskliga hjärnan fungerar hur du kan ta hand om och styra din hjärnkraft på ett bättre sätt. Hon lär dig att planera och prioritera, att bli mer strukturerad och minimera distraktionerna. Och hon visar hur du genom att lära dig mer om din intellektuella kapacitet kan bli mer effektiv och även må bättre. Allt på ett sätt som funkar i verkligheten och i längden.

Anna Zetterberg arbetar sedan 15 år som effektivitetskonsult och inspiratör till förändringar. Hon föreläser och utbildar företag och individer i personlig effektivitet, smart ledarskap och hur vi styr oss själva och vår hjärnkraft i den tid vi lever.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mer än hjärna! : jobba smart och må bra
 2. +
 3. Paus : konsten att göra något annat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paus : konsten att göra något annat av Patrik Hadenius (pocket).

Köp båda 2 för 133 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mer än hjärna! : jobba smart och må bra. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intressant men mastig
  Villivonkansbooks, 29 november 2018

  I Mer än hjärna får vi lära oss hur hjärnan fungerar. Med hjälp av olika verktyg och övningar kan vi lära oss att planera upp arbetstiden. Anna Zetterberg berättar på ett inspirerande och medryckande sätt om hur hjärnan fungerar och varför det är så svårt att koncentrera sig i vårt digitala samhälle. Hon bjuder på många tydliga tips och intressanta tankesätt. Jag tror att många har stor hjälp av den här boken i sitt arbetsliv, men tyvärr känns den inte som den passar mig riktigt. På mitt jobb... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Zetterberg

 • Stressa hjärna : gör stressen till en positiv kraft

  Anna Zetterberg

  Boosta din prestationsförmåga! Stress är ett enormt hälsoproblem, men i grunden är vår stress energi som vi kan vända i positiv riktning. I den här boken får du nycklarna till att kontrollera och kanalisera din jobbrelaterade stress så att den ger...