Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (152.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gustav Bloom
Utgivningsdatum
2018-09-10
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743275
Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt (ljudbok)

Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-10

Styckköp

176

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vilka är de största misstagen du gjort som ledare i förändringsprojekt? Och vad har du lärt dig?

Pontus Bodelsson har begått många misstag under sina 20 år som vd på olika företag i förändring. Det har utvecklat hans ledarskap och förändringskompetens, och i den här boken bjuds du på de 79 bästa misstagen - och lärdomarna de ledde fram till. Misstag är en konsekvens av att skapa nytt och ska ses som något värdefullt.

Förändring innebär en svår utmaning för alla ledare och den här boken ger med sitt oväntade grepp tankeväckande insikter och handfasta råd för såväl den nytillträdde mellanchefen som det erfarna styrelseproffset. Pontus mixar lustfyllt egna erfarenheter av förändringsarbete, innovation och digitalisering med klokskap från andra företagsledare, forskare och tänkare. Genom bokens 79 misstag och en ny förändringsmodell leds läsaren fram till tio praktiska principer för förändring.

Pontus Bodelsson har varit vd sedan 1998, senast på HD-Sydsvenskan och dessförinnan bl.a. på Nationalencyklopedin. Han sitter i flera styrelser, som t.ex. e-hälsoföretaget Min Doktor. Pontus har tagit en Executive MBA, är ekonom och jur.kand. från Lunds universitet och har studerat förändringsledarskap vid Harvard Business School. Han har tidigare skrivit Management by Glädje (2012) och utnämndes 2013 till Skånes mest inspirerande ledare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kloka insikter
    -, 16 september 2019

    Många insikter och erfarenheter bjuds man på - och vad är mer tidseffektivt än att lära av andras misstag? Bra bok!

Visa alla 1 recensioner