Med tåg genom Europa : 470 tips och sju rutter (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2019-04-01
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Fält, Stefan (form)
Dimensioner
205 x 155 x 17 mm
Vikt
363 g
SAB
Na.08
ISBN
9789188743299
Vanliga sökord
tågsemester tågluff tågresa tågsemester
Med tåg genom Europa : 470 tips och sju rutter (häftad)

Med tåg genom Europa : 470 tips och sju rutter

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-04-01
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vi blir fler och fler som väljer tåget före flyget, oavsett om det handlar om en långhelg i storstaden, en familjesemester till solen över sommaren eller en jobbresa. Bara första halvåret 2018 såldes det 30 procent fler interrailkort i Sverige jämfört med året innan. Och det finns många goda skäl att åka tåg: klimatet naturligtvis, men också det lugnare tempot och möjligheten att faktiskt se och upptäcka inte bara resmålet utan också resvägen.

 

I Med tåg genom Europa skildras sju utvalda både spännande och vackra tågsträckor med tips på exakta rutter, tåg och byten men också sevärdheter och restauranger på resmålen. Boken ger dig också massor med handfasta tips om hur och var du enklast planerar och bokar sådant som tågbiljetter, platsbiljetter och sovvagnar. Vilka appar är bäst att använda till vad? Vilka bokningssidor på webben? Finns det fysiska resebutiker som kan hjälpa till? Du får också tips om hur du kan packa smart, vad som är fiffigt att ha med sig och hur du reser säkert.

 

Om författarna: Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén är professionella resejournalister och författare. Tillsammans har de gjort hundratals resereportage runtom i världen och skrivit sju reseguideböcker. Ofta är sonen Gustav, tre år, med på äventyren. Tåg har de åkt över hela världen på många olika sätt och har hittills gjort fem tågluffar den första på 80-talet, den senaste hösten 2018 under tågresandets renässans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Med tåg genom Europa : 470 tips och sju rutter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärt

    Många tips för oss som ska åka första gången. T ex tågstationen Berlin har många våningar o varifrån de olika tågen avgick

  2. Utflyckt med tåg

    Bra med starttips för resa ut i Europa

    Vore bra med några E-postadresser till olika hotelkedjor i de stora besökstäderna

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna