Hannas blomsterpill & mönsterlek (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-20
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Wendelbo, Hanna (foto)
ISBN
9789188743336
Hannas blomsterpill & mönsterlek (inbunden)

Hannas blomsterpill & mönsterlek

Inbunden Svenska, 2019-03-20
219
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Att intresset för blomstermönster var så otroligt stort kunde Hanna Wendelbo inte drömma om när hon häromåret la ut sin första blomstermandala på Instagram. I sin bok delar hon nu äntligen med sig av sin långa erfarenhet av kreativt skapande och mönsterdesign i tekniker som akvarell, bläck, tusch och gouache. I Hannas blomsterpill & mönsterlek lär du dig hur du med olika tekniker fångar varje blommas unika skönhet och hur du binder samman blommor och blomblad till mönster, rapporter och mandalas. Av de mönster du skapar kan du till exempel göra din egen kollektion med brevpapper, kort och kuvert och presentpapper eller en helt egen tapet. Och det behövs inga onödigt dyra material, säger Hanna, nyckeln till vackra mönster ligger inte i exklusiva mårdhårspenslar utan i lusten, lekfullheten och kreativiteten.

Hanna själv lever och andas mönster, i sin trädgård hittar hon året om inspiration till ständigt nya mönster, och flera av de tapetmönster hon skapat åt ledande tillverkare som Sandbergs och Borås Tapeter är redan moderna klassiker.

Hanna Wendelbo bor med sin familj i ett hus med stor och yvig trädgård utanför Kungsbacka. Hannas mönstervärld snurrar runt trädgårdens blommor och i hennes roll som designer hamnar de på tapeter, kläder, posters och till och med toalettpapper. Följ gärna Hanna på Instagram @hannawendelbo eller www.hannawendelbo.com.
Visa hela texten

Bloggat om Hannas blomsterpill & mönsterlek