Förenkla på jobbet - Gör det krångliga lätt (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2019-04-11
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Öhrström, Lena (red.) / Ohlsson, Martin (form)
Dimensioner
200 x 140 x 12 mm
Vikt
262 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188743343
Förenkla på jobbet - Gör det krångliga lätt (häftad)

Förenkla på jobbet - Gör det krångliga lätt

Häftad,  Svenska, 2019-04-11
249
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Gränsen mellan att ha mycket att göra på jobbet och att ha för mycket att göra kan vara hårfin. När du har för mycket på ditt bord blir dagarna som ett enda hetsigt maratonlopp. Du hinner inte ens fundera över hur du skulle kunna lösa problemet med att du varken hinner med mailen eller alla möten och att rutinerna på jobbet är så ineffektiva att de stjälper snarare än hjälper. Det blir lätt en ond cirkel.

Det är då du behöver boken Förenkla på jobbet som allra mest. I den berättar David Stiernholm hur du förvånansvärt enkelt hittar kärnan i dina vardagliga problem och hur du löser dem en gång för alla! Den första av bokens två delar innehåller sju problemområden som förekommer på de flesta arbetsplatser, och du får konkreta förslag på hur du kan lösa dem. Den andra delen består av sju steg som hjälper dig att bena ut i princip allt som är krångligt allt för att du ska kunna arbeta med förenkling på ett strukturerat sätt som ger bestående resultat.

David Stiernholm, som kallar sig struktör, har ett motto: Allting kan göras enklare. Han är flitigt anlitad som konsult och föreläsare inom både näringsliv och offentlig sektor. David har tidigare givit ut böckerna Klart! (som är översatt till flera språk) och Målmedveten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Stiernholm

  • Klart - Bli Superstrukturerad på 31 dagar

    David Stiernholm

    "Det är bara för mycket nu", "övertid", "högar som växer" ... Ja, det finns många sätt att beskriva den stundtals kaotiska tillvaro många av oss lever i på våra arbeten. Men: det går att göra någonting åt det. Genom en bättre struktur går arbetet ...