Den digitala omställningen - Strategier och perspektiv (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-04
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lindkvist, Patrik (form)
SAB
Qba
ISBN
9789188743398
Den digitala omställningen - Strategier och perspektiv (häftad)

Den digitala omställningen - Strategier och perspektiv

Häftad Svenska, 2019-02-04
254
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Förstå digitaliseringen och anpassa era strategier

De flesta organisationer upplever att den digitala omställningen är svår att greppa och hantera. Det enda som man vet säkert är att digitaliseringen ännu bara är i sin linda och att den karta som många navigerar efter allt mindre stämmer med verkligheten. Den digitala omställningenär skriven för alla som bättre vill förstå digitaliseringens innebörd, risker och möjligheter. Men framför allt ger boken förslag på hur digitaliseringens utmaningar bör hanteras, som en startpunkt för utvecklingen av nya strategier anpassade för en digital och global verklighet.

Författaren blandar egna erfarenheter och insikter med expertintervjuer från en rad olika fält för att ge läsaren bredast möjliga förståelse för den digitala omställningen.

Simon Beyer är Partner och Chief Strategy Officer på byrån Ingager som hjälper några av världens största varumärken med digitala frågor. Simon är även kursansvarig på Berghs School of Communication och en flitigt anlitad föreläsare inom digital omställning. Han medverkar ofta som expert i media. Tidigare har Simon arbetet på bland annat Google och Philips.
Visa hela texten

Bloggat om Den digitala omställningen - Strategier o...