NU: Strategisk improvisation - Ledarskap för samhällsaktörer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-10
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Kalmaru, Walter (form)
ISBN
9789188743404
NU: Strategisk improvisation - Ledarskap för samhällsaktörer (inbunden)

NU: Strategisk improvisation - Ledarskap för samhällsaktörer

Inbunden Svenska, 2019-04-10
249
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ett ledarskap i takt med tiden

I den här boken presenteras strategisk improvisation som ett nytt sätt att tänka för ledare som behöver agera mer i takt med sin tid och omgivning. Det är en ledningsfilosofi som ger organisationer möjlighet att framgångsrikt balansera det konstanta med förändring och ekonomisk lönsamhet med samhällsansvar.

Boken utmynnar i en rad ögonöppnare och konkreta råd utifrån en bas av omvärldstrender, ledarskapsforskning och musikalisk improvisation samt praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare och samhällsaktörer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor. Bland dem som intervjuas kan nämnas Ikeas Sverigechef Håkan Svedman, Stefan Hector, chef för polisens nationella operativa insatsstyrka, och Cilla Benkö, vd på Sveriges Radio.

Jesper Falkheimer är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet med erfarenhet från flera chefs- och styrelseuppdrag.

Katarina Gentzel Sandberg är senior rådgivare och partner på Gullers Grupp med erfarenhet av såväl verksamhetsutveckling som ledaruppdrag.
Visa hela texten

Bloggat om NU: Strategisk improvisation - Ledarskap ...