Empatieffekten : Om människor ska intressera sig för jobbet måste chefen intressera sig för människor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-18
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
SAB
Qbab
ISBN
9789188743442
Empatieffekten : Om människor ska intressera sig för jobbet måste chefen intressera sig för människor (inbunden)

Empatieffekten : Om människor ska intressera sig för jobbet måste chefen intressera sig för människor

Inbunden Svenska, 2019-03-18
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
En ledarskapsbok för dig som vill få dina medarbetare med dig.

Vi lever i en tid där varje människas insats på jobbet är mer betydelsefull än någonsin ... och ändå minskar medarbetarnas engagemang. Det gör att det ställs helt nya krav på ledarskapet. Allra viktigast blir förmågan att verkligen förstå hur vi människor fungerar, tänker och inte minst känner.

Harvard Business Review har i en stor undersökning kommit fram till att den mest efterfrågade ledarskapsförmågan idag är empati, och alltfler studier visar på sambandet mellan chefernas empatiska förmåga och verksamheters resultat. Empatiska ledare formar empatiska organisationer miljöer där människor drivs av att de trivs och driver varandra att utvecklas.

Empatieffekten är en ögonöppnare för alla som vill förstå vad som egentligen inspirerar och driver människor. Boken tar stöd i psykologiska studier och forskning kring allt från hjärnans funktioner till modern beteendeekonomi. I kombination med författarens personliga erfarenheter och reflektioner hjälper boken dig att steg för steg utveckla din empatiska förmåga.

Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Tommy har tidigare skrivit flera böcker, bland annat de hyllade Ledarskap på apstadiet (tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren) och Motivationskoden.

 

 
Visa hela texten

Bloggat om Empatieffekten : Om människor ska intress...