Det innovativa mentorskapet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743510
Det innovativa mentorskapet (e-bok)

Det innovativa mentorskapet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-11-07
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Är du mentor och vill vässa din förmåga att nå resultat? Eller har du just accepterat ett mentoruppdrag och funderar på vad du egentligen har givit dig in på? Oavsett vilket är det här en bok just för dig.

Det moderna mentorskapet handlar om samtal mellan två personer med olika erfarenheter och ofta olika bakgrund, men med en gemensam strävan: att utveckla en verksamhet genom att utveckla en individ. Mentorns drivkraft består av tillfredsställelsen i att kunna bidra till och påverka en utvecklingsprocess.

I Det innovativa mentorskapet delar Heléne Thomsson och Günther Hiltmann med sig av sina erfarenheter av mentorskap som en motor för utveckling. Boken innehåller det den moderna mentorn behöver förstå och behärska, oavsett om verksamheten sker i privat eller offentlig sektor. I boken förklaras psykologin bakom utvecklande mentorsamtal, här ges också konkreta tips och modeller att använda för att utveckla individer, verksamheter och affärer. Lättbegriplig teori varvas med exempel ur verkligheten och bildar en oumbärlig guidebok för den som vill vara en innovativ mentor.

HELÉNE THOMSSON är fil dr i psykologi. Hon har sin bakgrund som forskare i organisationspsykologi och är idag främst verksam som organisationskonsult.
GÜNTHER HILTMANN är civilekonom och arbetar idag som konsult med affärs- och verksamhetsutveckling
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna