Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-14
Förlag
Roos & Tegnér
ISBN
9789188743619
Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (e-bok)

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-12-14
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Känner du igen dig i bokens titel? Många gör det. Att skjuta upp saker och ting är något vi alla gör lite till mans. Värre är det om du gång efter gång skjuter upp viktiga och kanske obehagliga, tråkiga eller krävande uppgifter trots att du vet att det kommer bita dig i svansen. Du känner pressen men väljer ändå att göra något annat, som att skriva en att göra-lista eller dammsuga.

Den här boken hjälper dig att få bukt med ditt uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering. Det är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter.

Att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift, fast det står mycket på spel, skapar surdegar som vi inte mår bra av. Vi känner oss stressade, får ångest och allmänt svårt att lyckas på jobbet och i det privata. Med den här boken får du de insikter och verktyg du behöver för att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid.

DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har tidigare gett ut böckerna "5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil" och "Tid för te. Fokus. Sinnesro. Kreativitet".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dorotea Pettersson

Bloggat om Jag ska bara : Konsten att få det gjort i...