Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-14
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743619
Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid (e-bok)

Jag ska bara : Konsten att få det gjort i tid E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-12-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Känner du igen dig i bokens titel? Många gör det. Att skjuta upp saker och ting är något vi alla gör lite till mans. Värre är det om du gång efter gång skjuter upp viktiga och kanske obehagliga, tråkiga eller krävande uppgifter trots att du vet att det kommer bita dig i svansen. Du känner pressen men väljer ändå att göra något annat, som att skriva en att göra-lista eller dammsuga.

Den här boken hjälper dig att få bukt med ditt uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering. Det är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter.

Att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift, fast det står mycket på spel, skapar surdegar som vi inte mår bra av. Vi känner oss stressade, får ångest och allmänt svårt att lyckas på jobbet och i det privata. Med den här boken får du de insikter och verktyg du behöver för att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid.

DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har tidigare gett ut böckerna "5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil" och "Tid för te. Fokus. Sinnesro. Kreativitet".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dorotea Pettersson

  • Boosta din business

    Charlotte Hågård, Ann Ljungberg, Susanne Hellman Holmström, Petra Ariton, Dorotea Pettersson

    Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt som du säljer är troligtvis din största utmaning som småföretagare att nå ut i informationsbruset. Detta är boken för dig som vill boosta din business. Låt dig inspireras av 30 qoola qvinnor som delar sin...

  • 5 AM är ingen tidpunkt, det är en livsstil

    Dorotea Pettersson

    Hur vill du starta din dag? Stressad eller i lugn och ro? Förvirrad eller med full koll? Håglös eller fylld av energi? För de flesta är svaren givna. Men hur ger man sig själv en riktigt bra början på dagen? Svaret heter 5 AM. 5 AM är ett koncept ...