Driven till max : Överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-07
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743626
Driven till max : Överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera (e-bok)

Driven till max : Överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-07
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Springer du genom livet?

Har du ett starkt engagemang, antar gärna utmaningar, älskar att nå resultat och hatar att misslyckas? Men anar samtidigt att din okuvliga energi skulle kunna ha en baksida? Att den kan anstränga dina relationer, skapa osund press och belasta hälsan? Den här boken är till dig.

Personer som konstant driver sig själva hårt har mycket rött i sitt beteende, enligt den väletablerade beteendeanalysen DISC. Driven till max är en unik djupdykning ner i det röda, dess välsignelse och dess förbannelse. Utifrån teorier och egna och andras erfarenheter förklarar författaren beteendets olika dimensioner. Från den extrema synen på tid och prestation till superhjältekomplexet och varför det är så svårt att hantera långsamma människor. Du får också 14 verktyg och metoder för att bättre kontrollera och balansera den röda energin.

CHRISTOPHER TOLL, en ambitiös och röd marknadsdirektör, jagade genom livet. När han svimmade på en toalett och upptäckte ett hjärtfel blev det ett uppvaknande och en vändpunkt. Det här är hans historia. Och en överlevnadsguide för män och kvinnor som inte kan sluta prestera.

Christopher Toll är civilekonom och har tidigare arbetat i olika ledande befattningar inom kommunikation. Han har även en bakgrund som copywriter och har undervisat i marknadsstrategi på Stockholms universitet. Han är utbildad coach och certifierad i DISC beteendestilsanalys. Idag varvar Christopher arbetet som marknadschef med föreläsningar och coachuppdrag, och stöttar personer med mycket rött att ta kontroll och finna balans i livet. Driven till max är hans första bok. Läs mer på www.driventillmax.se

Jag är otroligt imponerad av Christopher Tolls debutbok Driven till max . Christopher skriver träffsäkert och vackert på samma gång. Varje ordval är sofistikerat och det blir personligt och trovärdigt. Innehållet är tänkvärt och givande oavsett hur röd du är. (Christina Åqvist, koncernchef Distralec Group)

Christopher Toll skriver insiktsfullt och självutlämnande om både framsidan och baksidan av att vara röd . De träffsäkra beskrivningarna ger hög igenkänningsfaktor som i sig är en stor behållning av boken. "Driven till max" väcker reflektion och ger både inspiration och hopp om att förändring är möjligt. (Lotta Tegenmark, röd marknadschef)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christopher Toll

  • On Both Sides of Al-Mandab

    Ulla Ehrensvaerd, Christopher Toll

    A volume of 14 essays, principally on South Arabic and Ethiopian philological subjects.

  • Driven till max

    Christopher Toll

    Det här är en sammanfattad version av Driven till max - Överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera . Har du ett starkt engagemang, antar gärna utmaningar och hatar att misslyckas? Och anar att din okuvliga energi kanske har en baksida? A...