Så kan du bli rik på bitcoin ? den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (17.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
KortFattat
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2019-02-16
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188743961
Så kan du bli rik på bitcoin ? den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor (ljudbok)

Så kan du bli rik på bitcoin ? den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-02-16

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det här är en sammanfattad version avSå kan du bli rik på bitcoin - Den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor.

På bara några år har intresset för bitcoin och andra kryptovalutor ökat lavinartat. Men vad är egentligen kryptovalutor? Och blockkedjeteknik? Och har du koll på vad mining, tokens, ICO och hodl innebär? När du lyssnat färdigt vet du svaren på de här frågorna, plus många andra. Totte Löfström och Christian Ploog har bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans driver de Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor.

Totte Löfström och Christian Ploog har bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans arbetar de med att starta upp Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor. Christian är journalist med erfarenhet från bland annat Aftonbladet, Sveriges Radio och Nyheter24. Totte Löfström är i grunden retoriker och har under flera år arbetat som debattchef på Nyheter24.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Konsten att övertyga

    Totte Löfström, Lisa Aggeborn

    Konsten att övertyga är skriven för att ge dig fantastiska, roliga och smarta tips om hur du kan kommunicera bättre både privat och i arbetslivet - och ärligt talat, för att du ska få som du vill mycket oftare. Här är en del av vad du får lära dig...