Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2018-10-08
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Loftus, David (foto)
Illustratör/Fotograf
Katy Kimbell
Dimensioner
243 x 175 x 28 mm
Vikt
863 g
SAB
Qca,Vmb
ISBN
9789188745040
Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop (inbunden)

Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop

(24 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-10-08
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mitt tips till alla som vill boosta sin hälsa, läs! Helhetsbetyg: 5.
Bibliotekstjänst om Happy food

I HAPPY FOOD 2.0 fortsätter Niklas Ekstedt och Henrik Ennart att aptitligt presentera den nyaste forskningen inom mat och lycka.

Det har redan kommit ytterligare forskning som stöder de rön som Ennart och Ekstedt presenterade i HAPPY FOOD. I uppföljaren presenteras även ett vidare grepp om matens koppling till lycka, där olika aspekter av måltiden som helhet tas upp. Visste du att familjemåltiden faktiskt är en preventiv åtgärd mot brottslighet? Att olika råvaror passar bättre vid olika tider på dygnet? Eller att det verkar som att vi bör uppvärdera vår syn på vetet?

Boken bjuder på nya djupdykningar inom superråvaror och ännu fler lyckorecept som får munnen att vattnas och endorfinerna att jubla! Snabba vardagsrätter för barnfamiljen, trerättersmenyer för helgen och allt däremellan.

 

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop
 2. +
 3. Happy Food Green : om hur grön mat gör livet bättre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Happy Food Green : om hur grön mat gör livet bä... av Niklas Ekstedt, Henrik Ennart (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Happy food 2.0: Om hur måltiden och lyckan hör ihop. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Näringskedjan
  Wivi Palmquist, 21 januari 2019

  Har tidigare läst happy Ford 1.0
  Tycker dessa böcker är mycket intressanta. Bygger egentligen på sunt förnuft om man tänker till lite. Kul med recepten och lite tips

 2. Intressant
  Villivonkansbooks, 28 december 2018

  Jag har läst den första boken Happy Food och gillade den även om den kändes som de bara skrapade lite på ytan i den. Den här boken känns som den går lite mer på djupet vad gäller forskningsrön och studier. Magsjuka, bakterier, smaker för stora och små osv.. Många ämnen avhandlas i boken. Det är väldigt intressant om än inte nytt, hur stress påverkar magen och kroppen. Något jag själv har egna erfarenheter av. Jag gillar hur författarna delar med sig av all sin kunskap på ett trevligt och lätt... Läs hela recensionen

 3. en nervig tjat bok
  Susanne Rydvald, 25 oktober 2018

  Boken satsar mer på meningen >Happy< än >Food< och dess recept. De ständiga repetitioner, dansen omkring ordet >happy, happy, happy< gjorde mig slutligen så nervös att jag gav upp kolla genom hela boken - En degig bok som rullar ut lycka, lycka, lycka som en röd matta gör ingen intryck på mig. Om varje sida på minner mig att jag måste vara lycklig pga dess titel landar på kökets bokhylla utan några matfläckar mellan sidorna

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna