Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Eld & Blod (del 1)
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2018-11-20
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Ylva Spångberg
Originaltitel
Fire & Blood
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Doug Wheatley
Dimensioner
240 x 180 x 25 mm
Vikt
990 g
SAB
Hce
ISBN
9789188745828
Eld & blod : historien om huset Targaryen. Del I (inbunden)

Eld & blod : historien om huset Targaryen. Del I

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-11-20
79 119
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Drakarnas tid

300 år före Game of Thrones landsteg Aegon I i Västeros. Med sina systrar vid sin sida besegrade han de sju konungarikena och inledde drakarnas styre.

Genom storslagna strider och politiska maktspel försvarade huset Targaryen sin tron och styrde världen med järnhand.

Det här är deras berättelse.

 

I Eld & Blod Historien om huset Targaryen (Del I) skildrar den bästsäljande författaren George R.R. Martin den mest fängslande dynastin i Västeros: draklorderna Targaryen. Som kända från succéserien Game of Thrones berättas nu deras historia, från erövrandet av de sju konungarikena till upptakten till det ödesdigra Drakarnas dans. Vackert illustrerad av Doug Wheatley.

 

 

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Eld & blod : historien om huset Targaryen. Del I. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grym !
  Christos Kotanidis, 4 mars 2019

  Riktigt bra bok fastande direkt i historien om huset targaryen. Kan rekommendera all game of thrones älskare att läsa denna. Nu är jag redo för del 2 av boken !!

 2. En besvikelse
  Gandalf, 5 december 2018

  Köpte denna bok med högt ställda förhoppningar efter att ha läst alla föregående böcker han hittills skrivit om GoT som i mitt tycke är mycket läsvärda. Blev ganska snart varse att denna bok inte höll måttet. Verkar tyvärr vara skriven med ett enda mål, att tjäna så mycket pengar som möjligt utan att anstränga sig. Är kortfattad, hoppig i handling, utan att gå på djupet och utan att i alla fall fängsla mig. Är lite som att jämföra en riktigt fängslande film med en gammal pilsnerfilm. Lämnar t... Läs hela recensionen

 3. Historien om huset Targaryen
  Greger Zetterkvist, 3 december 2018

  Håller på och läsa den. Har hunnit till mitten av boken och än så länge är den fantastisk. Äntligen får man en detaljerad inblick hur det gick till att erövra Västeros. Jag hade från Game of Thrones en förutfattad uppfattning om Targaryens förfäder som alla grymma erövrande draklorder men som i flera fall nu skulle visa sig komma på skam. Visst, en och annan var grym och galen, vilket kanske berodde på seden att förmäla bror och syster. Hur som helst ger jag boken toppbetyg, hittills. Skulle ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av George R R Martin