Hjärtat är bedrägligast av allt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2003-10-01
Upplaga
90
Förlag
Modernista
Översättare
Anna-Lena Jönsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Heart Is Deceitful Above
Dimensioner
200 x 129 x 17 mm
Vikt
460 g
SAB
Heq.016=c
ISBN
9789188748584
Hjärtat är bedrägligast av allt (häftad)

Hjärtat är bedrägligast av allt

Häftad Svenska, 2003-10-01
174
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I 'Hjärtat är bedrägligast av allt', uppföljaren till den hyllade debuten 'Sarah' har amerikanske författaren JT Leroy samlat ett antal självbiografiska berättelser om en liten pojke vars liv och uppväxt präglas av otrygghet och kärlekslöshet. I 'Natoma Street' bor han på gatan i San Francisco, i otäcka 'Försvinnande' skildrar han mötet med sin biologiska mamma efter att hon hämtat tillbaka honom från hans fosterföräldrar. Med sitt råa och säreget lyriska språk är Leroys bok en på samma gång obehaglig och hjärtskärande läsning, och en som tveklöst etablerar honom bland de intressantaste och bästa unga moderna författarna i Amerika. Originalmanuset lämnades för övrigt in handskrivet på kollegieblockspapper till förläggaren. JT Leroy är 23 år gammal och föddes i West Virgina. Idag bor han i San Francisco.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtat är bedrägligast av allt
  2. +
  3. Frågan om Bruno

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frågan om Bruno av Aleksandar Hemon (häftad).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av J T Leroy

  • Sarah

    J T Leroy

    Sarah är berättelsen om den förlorade sonen förflyttad till den värld som de amerikanska lastbilshaken och deras parkeringar utgör. Berättaren är en androgyn tolvårig pojke som avgudar sin mamma Sarah, en truckerhora. Men bristen på kärlek från Sa...

Övrig information

I "Hjärtat är bedrägligast av allt", uppföljaren till den hyllade debuten "Sarah" har amerikanske författaren JT Leroy samlat ett antal självbiografiska berättelser om en liten pojke vars liv och uppväxt präglas av otrygghet och kärlekslöshet. I "Natoma Street" bor han på gatan i San Francisco, i otäcka "Försvinnande" skildrar han mötet med sin biologiska mamma efter att hon hämtat tillbaka honom från hans fosterföräldrar. Med sitt råa och säreget lyriska språk är Leroys bok en på samma gång obehaglig och hjärtskärande läsning, och en som tveklöst etablerar honom bland de intressantaste och bästa unga moderna författarna i Amerika. Originalmanuset lämnades för övrigt in handskrivet på kollegieblockspapper till förläggaren. JT Leroy är 23 år gammal och föddes i West Virgina. Idag bor han i San Francisco.