Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2004-10-01
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Illustratör/Fotograf
Sara Eriksson
Illustrationer
sv/v ill.
Dimensioner
155 x 220 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
Hc
ISBN
9789188748805

Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig

(6 röster)
Inbunden, Svenska, 2004-10-01
161 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
»Männen skrattade så gott att jag hängde dem«, står det under en av teckningarna i Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig. Sara Eriksson visualiserar de tankar hon tycker är värda att spara på; tillsammans bildar de en berättelse om roller, åtrå, maktstrukturer, TV, nojor, vem Sara Eriksson är och vill vara.

Sara Eriksson föddes 1978 i Västerås. Nyligen tog hon sin examen vid Konsthögskolan i Umeå. Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig är hennes debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa ...

Övrig information

"Männen skrattade så gott att jag hängde dem", står det under en av teckningarna i Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig. Sara Eriksson visualiserar de tankar hon tycker är värda att spara på; tillsammans bildar de en berättelse om roller, åtrå, maktstrukturer, TV, nojor, vem Sara Eriksson är och vill vara.

Sara Eriksson föddes 1978 i Västerås. Nyligen tog hon sin examen vid Konsthögskolan i Umeå. Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig är hennes debut. Mellan 3 och 25 maj ställer hon ut på Skulpturens Hus, som en del i examensutställningen för Curatorstudenterna på Konstfack.