Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2004-10-01
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Illustratör/Fotograf
Sara Eriksson
Illustrationer
sv/v ill.
Dimensioner
155 x 220 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
Hc
ISBN
9789188748805
Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig (inbunden)

Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig

(6 röster)
Inbunden Svenska, 2004-10-01
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
»Männen skrattade så gott att jag hängde dem«, står det under en av teckningarna i Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig. Sara Eriksson visualiserar de tankar hon tycker är värda att spara på; tillsammans bildar de en berättelse om roller, åtrå, maktstrukturer, TV, nojor, vem Sara Eriksson är och vill vara.

Sara Eriksson föddes 1978 i Västerås. Nyligen tog hon sin examen vid Konsthögskolan i Umeå. Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig är hennes debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

"Männen skrattade så gott att jag hängde dem", står det under en av teckningarna i Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig. Sara Eriksson visualiserar de tankar hon tycker är värda att spara på; tillsammans bildar de en berättelse om roller, åtrå, maktstrukturer, TV, nojor, vem Sara Eriksson är och vill vara.

Sara Eriksson föddes 1978 i Västerås. Nyligen tog hon sin examen vid Konsthögskolan i Umeå. Jag smetade av mig på tapeten, den ljusa soffan och dig är hennes debut. Mellan 3 och 25 maj ställer hon ut på Skulpturens Hus, som en del i examensutställningen för Curatorstudenterna på Konstfack.