Branding enligt Forrest Gump : en bok om varumärken, livet och hela konkarongen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2006-05-01
Förlag
Modernista
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 175 x 26 mm
Vikt
920 g
SAB
Qblb
ISBN
9789188748867
Branding enligt Forrest Gump : en bok om varumärken, livet och hela konkarongen (häftad)

Branding enligt Forrest Gump : en bok om varumärken, livet och hela konkarongen

Häftad Svenska, 2006-05-01
399
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Forrest Gump är den direkta motsatsen till affärsvärldens James Bond, och tydliga tecken pekar på att han är urtypen för den nya marknadsföraren. Per Öhlin har skrivit en passionerad bok om varumärken och livet, inspirerad av en efterbliven filmkaraktär. Varumärken handlar mer än någonsin om människor, inte saker. Människor som söker mening och förankring i en ny värld - det fyrkantiga industrisamhället har övergått i ett mer subjektivt relationssamhälle. Pröva tanken. Forrest Gump, brand manager. Vem är bättre lämpad att lära oss att förändra, att skapa, att känna, att leva livet och bli unga på nytt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Robert Öhlin

  • Oreklam

    Per Robert Öhlin

    Visste du att 90% av all reklam som görs knappt betalar sig? Istället för att dra in pengar kostar den pengar. Istället för att alstra energi suger den energi. Det beror främst på tre saker: För dålig kunskap om hur reklam fungerar. Oklara strateg...

Övrig information

Forrest Gump är den direkta motsatsen till affärsvärldens James Bond, och tydliga tecken pekar på att han är urtypen för den nya marknadsföraren. Per Öhlin har skrivit en passionerad bok om varumärken och livet, inspirerad av en efterbliven filmkaraktär. Varumärken handlar mer än någonsin om människor, inte saker. Människor som söker mening och förankring i en ny värld - det fyrkantiga industrisamhället har övergått i ett mer subjektivt relationssamhälle.
Pröva tanken. Forrest Gump, brand manager. Vem är bättre lämpad att lära oss att förändra, att skapa, att känna, att leva livet och bli unga på nytt?