Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-18
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188751027
Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 (e-bok)

Drivkraft ? att söka sin inre motivation ? Runnagården 50 år 2017 E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2017-10-18
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
DRIVKRAFT
Vår drivkraft. Vår lust att göra, för sakens egen skull. Vår lust att få veta. Att få uppleva. Vår inre motivation. Var kommer den ifrån? Vad beror den på? Ibland upptäcker vi som vuxna att nyfikenheten, upptäckar-glädjen och vår vilja att gå och sträva dit hjärtat leder oss inte finns med oss längre; en förmåga så självklar och enkel när vi har tillgång till den och så gåtfull och svår att hitta när vi förlorat den. Hur får vi drivkraften och motivationen tillbaka?
Drivkraft är skriven under år 2017, det år under vilket Runnagården i Örebro firar 50 år som behandlingshem. Men Drivkraft är inte i första hand en bok som blickar tillbaka. Tankeövningarna, samtalstemana och intervjuerna i denna bok fokuserar snarare på ett nu och framåt och på människorna som var närvarande och som delade tankarna, orden och erfarenheterna med varandra vid det mänskliga mötet ifråga (klienter, personal, handledare, terapeuter, politiker, utbildare, forskare).
En bok att diskutera och reflektera över. En bok att hitta idéer i. Idéer kring vad det handlar om att kugga i för att hitta sin drivkraft och att bli en hel människa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Ulfvensjö