Vi begravde våra barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2018-02-09
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Björk, Malou (förf.) / Broström, Ann-Christin (förf.) / Björkman, Lotta (förf.) / Skott, Kristina (förf.) / Rickardsson, Mari (förf.) / Agranovskaja-Nyman, Helena (förf.) / Lissman, Mona (förf.) / Rönning, Susanne (förf.) / Knabe, Lena (förf.) / Adler, Katarina (förf.) / Rydberg, Tina (förf.) / Söde
Dimensioner
210 x 149 x 23 mm
Vikt
376 g
ISBN
9789188751386
Vi begravde våra barn (häftad)

Vi begravde våra barn

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-02-09
248
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
#stoppabegravningarna
I boken Vi begravde våra barn berättar 33 mammor om kampen mot missbruk av droger och läkemedel. Allt som står i boken har hänt. Våra barn dog av missbruk av läkemedel eller droger. Någon gång, av någon orsak eller ingen synlig orsak alls, fastnade de i ett beroende. Våra berättelser visar att detta kan drabba vilken familj som helst, var som helst i Sverige i dag. Ingenstans fanns den hjälp som våra barn behövde för att överleva.

I dag missbrukas ofta läkemedel och kemiska substanser, direktbeställda på nätet. Dagens droger och läkemedel är skrämmande lättåtkomliga och billiga.

Berättelserna i Vi begravde våra barn har bearbetats och sammanställts av Elisabet Greek, journalist, Mari Rickardsson (författare till Aldrig längre än en tanke bort) och Tina Rydberg (författare till Vingar av stål). Alla tre är också medförfattare i boken. Förord har skrivits av Anna Fugelstad, psykolog och narkotikaforskare vid Karolinska Institutet.

Efterord har skrivits av Kai Knudsen, överläkare vid Sahlgrenska och ett känt namn i drogdebatten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vi begravde våra barn
  2. +
  3. Min mörka sanning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min mörka sanning av Anders Nicklasson (häftad).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vi begravde våra barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vi begravde våra barn
    Annika Birgitta Thordson, 7 november 2019

    Jag tycker den är oerhört gripande, får läsa några stycken i taget, blir så berörd. Bra att man kan dela upp, reflektera, smälta. Alla borde läsa för att förstå vad dessa mammor fått gå igenom. Jag rekommenderar den varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna