Krokimodellen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2019-02-15
Förlag
Fri Press Fridens höjd
Dimensioner
195 x 150 x 11 mm
Vikt
239 g
SAB
Hc
ISBN
9789188765062
Krokimodellen (inbunden)

Krokimodellen

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-02-15
249
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Samtidigt som vi får komma helt nära krokimodellen, berättar Anna Nero om lärare och kroki-elever, om möten med andra modeller, om utsatthet och stolthet. Hon rör sig frimodigt i det ändlösa landskap som breder ut sig mellan betraktaren och den betraktade och gör flera historiska och litterära kopplingar.

Texterna är, liksom elevernas teckningar, skisser som uppstår i stunden. Boken är tänkt att inspirera lärare, konstelever, konstintresserade och andra som vill komma närmare krokimodellen och som försöker förstå vad som händer i ögonblicket.

______________________
Är du inte på Bokus? Robot-bokhandlarna programmerar idel nya webbplatser där de jagar klick med andras böcker. Besök hellre då vår webbplats www.fripress.se om du är intresserad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Krokimodellen
 2. +
 3. Tingesten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tingesten av Anna Nero, Anna Sissela Gustavsson (inbunden).

Köp båda 2 för 581 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Nero

 • Krokipodiets händelsespektrum

  Anna Nero

  "Kroppen är inte självklar eller enkel, den tar tid att lära känna och när ni väl lärt känna den skiftar den form, blir en annan, omskapas, och även jag får förhålla mig till denna nya gestalt. Ni trycker era pennor mot min kropp och jag kan ...

 • Tingesten

  Anna Nero, Anna Sissela Gustavsson

  Tingesten är ett diffust väsen med en stark viljekraft. Den vill bli funnen och buren - omhändertagen. Samtidigt lurar den i sin längtan på en ondska som kräver sina offer. Fri Press är stolta att presentera detta samarbete mellan författaren Anna...