Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
464
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
669 g
SAB
Hc
ISBN
9789188769060
Maratonblod (inbunden)

Maratonblod

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-14
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Douglas Öster är en självgod, snygg, välutbildad och framgångsrik läkare på lasarettet i Ljungby. Han lever i ett lyckligt äktenskap med fru och två barn. Douglas är en biten långdistanslöpare. Han anser sig vara Ljungbys stora löpare. Han är mycket tävlingsinriktad. När Douglas misslyckas på Göteborgsvarvet blir besvikelsen övermäktig och ohanterlig. Den djupa besvikelsen är starten på ett grymt och iskallt beteende. Douglas utnyttjar sin position som läkare och använder sina läkarkunskaper för att nå sitt mål. Bloddopning blir ett faktum. Dessutom upptäcker han sidor i den egna sexuella läggningen som han inte var medveten om tidigare. Romanen handlar om hur lockelsen att innerligt vilja uppnå ett mål kan få en person att helt tappa greppet och gå hur långt som helst för att bli någon . Boken handlar om utnyttjandet av andra människor, om att svika och bedra sina närmaste och till och med om att döda för att uppnå sitt mål. Maratonblod är en erotic sports crime-roman. Den utspelar sig i ett statusyrke, i jakten på den perfekta träningsprestationen och kroppen samt i flera olika erotiska möten. Hur långt är du beredd att gå för att prestera som bäst på jobbet, uppnå de bästa träningsresultaten och få den optimala sexuella njutningen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Maratonblod
 2. +
 3. Hem ljugna hem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hem ljugna hem av Michelle Sacks (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Maratonblod. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare
  Louise, 27 juni 2018

  Fängslande story med en intressant huvudperson. Intressant att följa huvudpersonens agerande och tankegångar. De erotiska inslagen utgör en extra krydda i boken. Fantastiska miljöbeskrivningar. När kommer uppföljaren!!!!

 2. Kalkon
  Ola, 27 juni 2018

  Språket, stilen, storyn och "erotiken" får lägsta möjliga betyg av mig. Det är en gåta för mig att någon valt att ge ut eländet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jessica Blomberg

Bloggat om Maratonblod