Orubbligt hopp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2020-02-28
Upplaga
1
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Cecila Kärnbo
Originaltitel
Unshakable hope
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
325 g
SAB
Ci
ISBN
9789188771681
Orubbligt hopp (häftad)

Orubbligt hopp

Häftad Svenska, 2020-02-28
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vad är det som känns osäkert i din värld? Är du överväldigad av problemen du möter eller av smärtan du känner? Kanske känner du dig sårad av det förflutna? Besviken mitt i livet. Oroad över framtiden. Du är inte ensam, och det finns hopp. Du kan leva ett liv med mer trygghet och mening.

Max Lucado skriver om tolv av Bibelns mest betydelsefulla löften, som hjälper dig att sätta fokus på det hopp som Gud ger oss. För varje omständighet vi möter i livet har Gud gett dig ett löfte.

Det är svårt att leva med hopp i vår tid. Det finns så många anledningar att känna sig överväldigad; vare sig vi möter hjärtsjukdom eller cancer, arbetslöshet eller missbruk, familjedraman eller psykisk ohälsa.

I en värld som är full av osäkerhet behöver vi inte mer av åsikter eller tyckanden - vi behöver de fullkomliga löftena från vår mäktige och kärleksfulle Gud. Han som styr världen i enlighet med dessa stora och dyrbara löften.

Med studiefrågor för enskilt bruk eller för gruppsamtal.

"Jag har upptäckt - efter 40 års tjänst för Gud - att ingenting lyfter en missmodig själ som Guds löften. Boken innehåller några av mina favoriter. Många har jag använt för att uppmuntra andra med. Och för att uppmuntra mig själv."

Max Lucado har varit pastor sedan 1978. Han är nu verksam i Oak Hills Church i San Antonio, Texas. Mer än 140 miljoner läsare har funnit inspiration och uppmuntran genom Max Lucados böcker. Han är en av världens mest omtyckta kristna författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Orubbligt hopp
  2. +
  3. Orubblig : att hitta sin sanning i ett universum av åsikter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orubblig : att hitta sin sanning i ett universu... av Lisa Bevere (häftad).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Max Lucado