Aldrig i Algeriet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2020-05-04
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Janne Carlsson
Originaltitel
Algérie, tu es à moi! Signé Dieu.
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
192 g
SAB
Cga
ISBN
9789188771698
Aldrig i Algeriet (häftad)

Aldrig i Algeriet

Häftad Svenska, 2020-05-04
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vi får lära känna ett antal personer med en sak gemensam: de är algerier och har från muslimsk bakgrund fått ett personligt möte med Kristus, ett möte som har totalt förvandlat deras liv.

Mot alla odds har tiotusentals algerier kommit till personlig tro på Jesus och vill på allvar följa honom. Deras förvandlade liv och viljan att göra Jesus känd har sakta men säkert lockat alltfler till tron.

Här får vi en bakgrund till allt som just nu är i görningen. En stark inhemsk församling under de första kristna århundradena suddades ut av islam på några generationer. Det som just nu sker inför våra ögon mer än tusen år senare är ett under.

Gemensamt för nykristna algerier är deras starka tro på enskild och gemensam bön. Från kris till kris upplever de hur Gud griper in och visar sin makt. Och detta är bara början. Fortsättning följer!

Jean L. Blanc verkade som pastor i Genève. Han var rektor för ett bibelinstitut, drev förlagsverksamhet och undervisade på olika skolor. I många år hade han täta kontakter med kristna i Algeriet och gjorde ett antal resor dit. Han var engagerad i några bibelprojekt och var medarbetare i flera tidskrifter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aldrig i Algeriet
  2. +
  3. Gud kan bara älska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gud kan bara älska av Roger Broder (inbunden).

Köp båda 2 för 284 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »