Sanningen gör dig fri (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Borgholmtrilogin (del 2)
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2020-08-12
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
424 g
SAB
Hc
ISBN
9789188771810
Sanningen gör dig fri (häftad)

Sanningen gör dig fri

Häftad Svenska, 2020-08-12
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att våga följa sin djupaste längtan ...

Med löftet om att återförenas lämnar Agnes, Nathanael och Elise Borgholm för att resa hem till sina familjer. Kommer människorna i deras tidigare liv få dem att omvärdera sina livsval?

Agnes glädje övergår allt mer i smärtsam saknad. Oron för att gå en sysslolös höst till mötes och rädslan för att något ska hända Nathanael, skymmer snart alla framtidsutsikter. Var hör hon hemma och vad innebär det att vara sann mot sig själv?

Elise reser från herrgården tillsammans med den person som betyder mer än någon annan. Besluten att lämna livslögnen bakom sig påbörjar hon en ny tillvaro i Lund, som visar sig bli långt svårare än hon anat.

Nathanael är efterlängtad av sin stora familj i Amerika. Inte minst av Amy vars hemlighet tär på hans samvete. Det enda som bär genom allt är drömmarna om Agnes och tron på en ljus framtid.

Sanningen gör dig fri är andra boken i Borgholmstrilogin och utspelar sig vid samma tid som Downton Abbey och Testament of Youth.

Angelica Victorin är frilansjournalist. I hennes historiska romaner står individens livsresa i centrum. Vad är det som formar oss till dem vi är och vad ger livet mening?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sanningen gör dig fri
 2. +
 3. De minst väntade

De som köpt den här boken har ofta också köpt De minst väntade av Angelica Victorin (häftad).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Angelica Victorin

 • Tills vinden vänder

  Angelica Victorin

  Hösten 1917 börjar Agnes sin tjänst på herrgården utanför Lund. Att undervisa Beata och ha att göra med sin nya arbetsgivare blir en större utmaning än hon trott. Hennes uthållighet sätts på prov även på andra sätt. Kommer Agnes finna modet och ti...

 • De minst väntade

  Angelica Victorin

  Möten och känslor hon minst av allt väntade förändrar allt. Våren 1917 börjar prästdottern Agnes arbeta som guvernant i hopp om att undfly ett förflutet präglat av familjehemligheter, livshotande sjukdom och förbjudna känslor. Men livet i den olyc...