När vi var unga (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
321
Utgivningsdatum
2020-10-05
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Hanna Christenson
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
478 g
SAB
Hce
ISBN
9789188771919
När vi var unga (häftad)

När vi var unga

Häftad Svenska, 2020-10-05
207
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Från bästsäljande författaren Karen Kingsbury kommer ännu en gripande berättelse. Vi möter en ung pappa vars hela värld vänds uppochned kvällen före hans skilsmässa. Vi återser även medlemmar ur den älskade familjen Baxter.

Allt kring Noah och Emily Carter var perfekt, de var som skapade för varandra. Från hur de träffades, till deras storslagna förlovning, överdådiga bröllop och hur de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Deras kärlek var speciell och de ville visa den för världen. Sedan Noahs offentliga frieri har mer än en miljon följt deras liv på Instagram. Men bakom de noggrant arrangerade fotona och uppmuntrande inläggen är deras liv allt annat än en sagodröm, och Noahs besatthet av sociala medier har ödelagt allting.

Emily är upprörd och vänder sig till sin vän Kari Baxter Taylor för att berätta precis hur illa det är: Noah och Emily har bestämt sig för att gå skilda vägar. Han ska flytta ut nästa morgon.

Men när Noah vaknar upp nästa dag är allting annorlunda. Emily är borta och barnen är flera år äldre. Precis som för Scrooge i Charles Dickens En julsaga sker märkliga och underliga händelser under natten som får Noah att tro att han är tjugo år äldre. Han är i desperat behov av en andra chans.

Nu krävs det ett mirakel för att kunna återvända till gårdagen.

Karen Kingsbury är en av Amerikas och Sveriges mest älskade och lästa kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker. Hennes prisbelönade titlar har toppat bästsäljarlistor. Karen är professorsadjunkt på Liberty University. Hon och hennes man, Don, bor i Tennessee. Här bor även flera av deras vuxna barn och barnbarn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När vi var unga
  2. +
  3. En glimt av hopp

De som köpt den här boken har ofta också köpt En glimt av hopp av Karen Kingsbury (häftad).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karen Kingsbury