Fem världsreligioner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2018-10-15
Upplaga
3
Förlag
Lära Förlag
Dimensioner
210 x 239 x 11 mm
Vikt
449 g
ISBN
9789188777317
Fem världsreligioner (inbunden)

Fem världsreligioner

Inbunden Svenska, 2018-10-15
313
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Fem världsreligioner behandlar olika religioners historia, deras heliga skrifter, platser och symboler. Eleven lär sig förstå och respektera andra religioners traditioner och värderingar.

Boken tar upp hinduism, buddhism, judendom, kristendom och islam och varje kapitel avslutas med en läs mer text där några olika inriktningar inom respektive religion beskrivs.

Boken har en lätt luftig layout. Den är rikt illustrerad med såväl fotografier som teckningar och är skriven med ett lättläst språk. Till materialet finns arbetsuppgifter i form av kopieringsunderlag som säljes separat.

Passar ungdomar och vuxna från cirka 14 år och uppåt, i behov av extra lättläst och tydligt material, till exempel elever i särskolan/lärvux, nyanlända ungdomar samt elever som läser på SFI.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fem världsreligioner
 2. +
 3. Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna av Kristin Dahl (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Gröt : en fantastisk historia

  Jana Fröberg, Vanda Lönngren

  Gröten är världens äldsta maträtt, ändå vet vi så lite om den. Systrarna Jana Fröberg och Vanda Lönngren har rest land och rike runt i jakt på ständigt nya grötmål. De besöker Nävgrötsakademien i Värmland, går på VM i grötkokning i Skottland och k...

 • Min egen bok om väder och kläder

  Jana Fröberg

  Med Min egen bok om väder och kläder ges eleven möjlighet att arbeta med väderrelaterade begrepp och fundera över hur vi klär oss väderanpassat. Min egen bok om väder och kläder ingår i ?Min egen bok?-serien som består av fyra olika häften med til...