Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
3
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Almbo, Tomas (foto)
Dimensioner
181 x 124 x 15 mm
Vikt
317 g
SAB
Rbo,Ncab.08
ISBN
9789188779045
Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet (häftad)

Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-05-25
244
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Roslagsleden sträcker sig 190 kilometer från Danderyd i norra Stockholm till det gamla fiskeläget Grisslehamn vid Ålands hav. I den här boken beskrivs samtliga etapper, med nedslag i kulturhistoria och sevärdheter. Längs vägen passerar du runstenar, hällristningar och fascinerande miljöer som den gamla vapensmedjan Wira bruk och Albert Engströms ateljé, liksom utmärkta fågel-lokaler som Angarnssjöängen och Brosjön. När Roslagsleden 2009 förlängdes upp till Grisslehamn gick den från att vara en markerad stig bland andra, till en komplett låglandsled med möjlighet till både kortare dagsutflykter och rejäla långvandringar med övernattning.

I boken får du också förslag på vandringar i direkt anslutning till etapperna:

Vandring i runriket

GPS-vandra mellan krigslämningar

I kungliga fotspår

Genom vargarnas revir

Weekendvandra med skärgårdskänsla

Stadsvandring med lantlig känsla

Vandring längs vikingarnas vattenvägar

Bokens författare Gunnika Isaksson-Lutteman är bosatt i Roslagen och en i det närmaste professionell helgäventyrare. Hon delar gärna med sig av sina utfärder på instagram eller hemsidan (52adventures). Med sig har hon alltid hunden Diesel, och ofta fotografen Tomas Almbo som tagit bokens bilder. Detta är 3:e upplagan av boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra Roslagsleden : samtliga 11 etapper från Danderyd till Grisslehamn och förslag på trevliga vandringar i ledens närhet
  2. +
  3. Svensk floskelordbok : managementjargong, politiska plattityder, värdegrundsbabbel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svensk floskelordbok : managementjargong, polit... av Fredrik Kullberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 443 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunnika Isaksson-Lutteman