Vandra i Stockholm : 62 natursköna dagsvandringar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2018-03-27
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Jändel, Nicolas (red.)
Dimensioner
190 x 130 x 20 mm
Vikt
492 g
SAB
Ncaal.08
ISBN
9789188779090
Vandra i Stockholm : 62 natursköna dagsvandringar (häftad)

Vandra i Stockholm : 62 natursköna dagsvandringar

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2018-03-27

Slutsåld

Stockholm har fantastiska förutsättningar för vandring! Här finns livliga skärgårdsmiljöer och ensliga sprickdalssjöar, urskog och öppen ängsmark. Ofta är det nära till bra restauranger och caféer. Lägg till mängder av markerade leder kring mysiga friluftsgårdar och allt samlat inom en radie av fem mil från Sergels torg.

Den här boken beskriver 62 vandringar som du kan göra över dagen från centrala Stockholm. Turerna varierar i längd från några kilometer till över två mil. Vissa vandringar går bra att göra med lätta löparskor medan andra kan kräva kängor och ryggsäck. Med några få undantag kan du ta dig till alla vandringar med kollektivtrafik.

Vandra i Stockholm har kommit till med hjälp av flera författare, men huvuddelen har skrivits av Jonas Sundvall och Fredrik Hjelmstedt. Författarna har tidigare skrivit böckerna Stockholms friluftsliv, Svenska toppturer och Kokbok för friluftskockar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vandra i Stockholm : 62 natursköna dagsvandringar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt födelsedagspresent
    Elin , 29 maj 2018

    Perfekt födelsedagspresent till Farfar som har lite svårt att dra ut på fjällvandring idag pga ålderdom. Fantastiska bilder på bl.a dagsvandringar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna