Fröken Spöke går vilse (CD + bok) (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fröken Spöke (del 7)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2018-02-05
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Åsa Rosén
Dimensioner
200 x 150 x 5 mm
Vikt
120 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188789808
Fröken Spöke går vilse (CD + bok) (cd-bok)

Fröken Spöke går vilse (CD + bok)

CD-bok Svenska, 2018-02-05

Slutsåld

Nu är det dags för Fröken Sparres klass att ha orientering i Stora Skogen. Rektorn följer också med och han är mycket entusiastisk. Men det är inte Ebba och Ivar, de kan inte tänka sig något värre! Ebba är nämligen livrädd för spindlar och Ivar får panik av myror. Fröken Sparre däremot gillar skogen, men hon har andra bekymmer eftersom solen skiner och spöken inte vill ha det för ljust. Plötsligt är Fröken Sparre försvunnen. Tänk om hon har gått vilse!

Kerstin Lundberg Hahn är favoritförfattare för många barn och ungdomar både i Sverige och utomlands och har vunnit barnens finaste bokpris, Bokjuryn. Kerstin är ofta ute på författarbesök och är känd för sina inspirerande skrivarverkstäder. 2016 tilldelades hon "En bok för allas vänners läsfrämjarpris". Kerstins böcker är ofta spännande och humoristiska, precis som serien om Fröken Spöke. De mysrysliga bilderna är ritade av den skickliga illustratören Åsa Rosén.

Just denna bok kan du köpa som Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fröken Spöke går vilse (CD + bok)