Turbo blir spökjägare (CD + bok) (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Turbo
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2018-02-05
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Gunilla Kvarnström
Dimensioner
197 x 145 x 8 mm
Vikt
158 g
SAB
Hcg
ISBN
9789188793041
Turbo blir spökjägare (CD + bok) (cd-bok)

Turbo blir spökjägare (CD + bok)

CD-bok Svenska, 2018-02-05
199
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Turbo, Simon och Olle tycker att det är härligt läskigt med spöken och spökhistorier. De vill verkligen veta om det finns spöken eller inte. På väg hem från skolan går de ofta förbi ett övergivet hus. Där bodde det tidigare en elak flygare, men nu är han död. Fast det finns de som säger att de sett honom ändå ... Turbo och hans vänner vill också väldigt gärna se ett spöke, så de bestämmer sig för att bli spökjägare.

Där Turbo och hans vänner Simon och Olle är händer det alltid något! Den uppfinningsrika och fantasifulla trion ser på världen med vidöppna ögon och upptäcker såväl vampyrer som spöken ... De bygger kojor, fångar gammelgäddan och vaktar hundar. Ingen gång blir det riktigt som de tänkt sig, utan betydligt knasigare! Den som läser en Turbo-bok får garanterat skratta mycket!

Ulf Sindt har varit verksam som barn- och ungdomsbokförfattare i snart 30 år. Hans böcker är oerhört omtyckta av många unga läsare och till hans absolut mest älskade böcker hör serien om Turbo och hans vänner. Turbo blir spökjägare är den sjuttonde fristående delen i den populära serien. Böckerna går alldeles utmärkt att läsa fristående. Gunilla Kvarnström har som vanligt fångat Turbo, Simon, Olle och de andra i humoristiska och levande bilder.

Just denna bok kan du köpa som Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Turbo blir spökjägare (CD + bok)
  2. +
  3. Turbo får panik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Turbo får panik av Ulf Sindt (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Turbo blir spökjägare (CD + bok)