Lysande blå (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Öarnas rike (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2018-05-29
Upplaga
1
Förlag
Everlasting Publisher Int.
Originaltitel
Lysande blå
Dimensioner
210 x 135 x 28 mm
Vikt
543 g
SAB
uHc
ISBN
9789188795021

Lysande blå

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-05-29

Slutsåld

Elyon lever ett skyddat liv långt ifrån det ständigt pågående kriget. En dag gör armén anspråk på henne och mötet med överstelöjtnant Andir förändrar allt i tillvaron.

Ensam tvingas hon finna sin plats i kampen mot förfädernas muterade skapelser, samtidigt uppvisar hon förmågor hon inte borde ha.

Lysande blå är första delen av Öarnas rike. En berättelse om en värld i beständig konflikt, människor med otroliga krafter och sökandet efter sann identitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lysande blå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lysande blå
  Li Nolin, 11 augusti 2021

  En bra och välskriven fantasy med charmerande karaktärer med olika sorters förmågor. Blir lite rörigt i början då man sätts in hur världen fungerar men efter ett tag så är du helt inne i handlingen. Rekommenderas varmt!

 2. En ny spännande värld
  D.N., 20 februari 2019

  Historien var spännande och jag var nyfiken på hur det skulle gå hela vägen igenom.
  Hade jag fått en tydligare bild av världen historien utspelar sig i hade jag gett den fem stjärnor. Nu hade jag lite svårt att förstå vissa händelser, eftersom jag inte fick en tillräckligt bra bild av miljön.
  Karaktärerna var bra och nyanserade.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emelie Beijer